تمام مطالب

اداره کل امور فرهنگی برگزار می کند:

مسابقه فرهنگی «رساترین فریاد» ویژه دختران طلاب غیرحضوری و دانش‌آموزان هدی

photo_2022-01-03_11-22-33 به مناسبت ایام شهادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها، گفت: مسابقه «رساترین فریاد» ویژه فرزندان دختر طلاب غیرحضوری و مجازی و دانش‌آموزان مجتمع هدی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به همت اداره کل امور فرهنگی برگزار می شود:

مسابقه خطبه خوانی «یاس در غربت»

مسابقه خطبه خوانی یاس در غربت مسابقه فرهنگی «یاس در غربت» ویژه عموم بانوان در راستای آشنایی بیشتر با محتوای خطبه فدکیه در کانال معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در ایتا برگزار می‌شود.

اداره کل امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام الله علیها با همکاری مجتمع هدی برگزار می کند:

مراسم سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) با عنوان «حدیث اشک»

حدیث اشک مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا علیهاالسلام با عنوان «حدیث اشک» به مدت سه روز ویژه عموم بانوان استان قم در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

دیدار کارکنان معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا سلام الله علیها با خانواده شهید علیدوست

شماری از کارکنان معاونت فرهنگی تبلیغی و مرکز برنامه ریزی و ارزیابی جامعه الزهرا علیهاالسلام با خانواده شهید مهدی علیدوست دیدار کردند.

61d288ac3917f-300x200 به گزارش روابط عمومی شماری از کارکنان معاونت فرهنگی تبلیغی و مرکز برنامه ریزی و ارزیابی جامعه الزهرا علیهاالسلام با حضور در منزل پدر شهید مهدی علیدوست از شهدای مدافع حرم با خانواده ایشان دیدار کردند. در این دیدار که به مناسبت دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی برگزار شد پدر و مادر شهید علیدوست با بیان ناگفته هایی از مجاهدت ها و رشادت های شهدای مدافع حرم و به ویژه سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، لزوم ذکر و یاد شهدا در فضای جامعه را خاطرنشان کردند. در پایان، مادر بزرگوار شهید علیدوست، خاطراتی از فرزند شهید خود بیان نمودند.