از سوی کانون طلاب استان تهران برگزار شد

کارگاه تخصصی حل مسئله راهبردگرا

4(1)

کارگاه تخصصی حل مسئله راهبردگرا از سوی کانون طلاب استان تهران ویژه طلاب سطح ۳ و ۴ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم موحدی پور در گفتگو با واحد خبر، از برگزاری دوره حل مسئله راهبردگرا از سوی کانون طلاب استان تهران ویژه طلاب سطح ۳ و ۴  این استان خبر داد.

کارشناس مسئول اداره انجمن ها و تشکل های فرهنگی گفت: در این کارگاه تخصصی دکتر محمدتقی دشتی مدیر مرکز پژوهشی مبنا و نویسنده کتاب روش تحقیق مسئله محور راهبردگرا طی ۷ جلسه به صورت تکلیف محور نکات کلیدی حل مسئله، موانع تحلیل مطلوب در حل مسائل، مراحل کلی ارائه تحلیل، شاخص های شکلی و محتوایی مسئله و راهبرد، مسئله عینی و علمی و  تفاوت دو دسته، ویژگی های بسط و حل مسائل راهبردگرا و اهمیت و فوائد تحلیل و تحقیق مسئله محور را مورد بحث و بررسی قرار می دهد.

وی با اشاره به درخواست اعضای مرکزی کانون تهران درخصوص لزوم ارتقاء و توانمندسازی اعضای کانون گفت: کانون طلاب استان تهران که یکی از فعال ترین کانون های جامعه الزهرا علیهاالسلام است با هدف بررسی نظام مسائل کلان شهر تهران و فعالیت در راستای رفع و اقدام در این زمینه، مقدمات برگزاری این کارگاه را فراهم آورد.5 3

موحدی پور در پایان گفت: طلاب تهرانی که تاکنون عضو کانون نشده‌اند، می‌توانند جهت عضویت و اطلاع از برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی تبلیغی کانون از طریق پیوند https://eitaa.com/joinchat/۱۲۲۲۳۱۲۰۹۲Ca۲d۵۴a۸b۶۱ وارد کانال این کانون شده و  اطلاعات لازم را کسب نمایند.