اداره امور خانواده طلاب برگزار می کند:

کارگاه آموزش مهارت روابط زوحین

IMG_20230619_114700_877

اداره امور خانواده طلاب زیر نظر اداره کل امور فرهنگی ، کارگاه آموزش مهارت روابط زوجین ویژه طلاب مزدوجین جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی، کارشناس مسئول اداره  امور خانواده طلاب از برگزاری دومین کارگاه مهارت افزایی ارتباط موثر همسران به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی علیه السلام و حضرت زهرا علیها السلام خبر داد.

خانم طالبیان گفت: این کارگاه به همت اداره امور خانواده طلاب ویژه مزدوجین سال ۱۴۰۲ - ۱۴۰۱ به همراه همسران ایشان برگزار می شود.

وی افزود: برای دستیابی به زندگی موفق و خانواده متعالی و زمینه‌سازی فرزندپروری، کسب مهارت های مختلف از جمله ایجاد ارتباط موثر بین همسران و فهم یکدیگر از ضروریات است.

مسئول اداره امور خانواده طلاب گفت: این کارگاه روز چهارشنبه ۳۱ خرداد ماه از ساعت ۱۷ تا ۱۹ با سخنرانی استاد حجت الاسلام والمسلمین عشقی و اجرای برنامه های متنوع و شاد در آمفی تئاتر ساختمان شهید بهشتی (ره) جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

وی با بیان این که این برنامه ویژه طلابی است که در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ عقد یا ازدواج کرده اند، تاکید کرد: علاقه مندان به حضور در این برنامه می توانند روزهای دوشنبه و سه شنبه، ۲۹ و ۳۰ خرداد ماه با مراجعه به سامانه فرهنگی به نشانی https://cul.jz.ac.ir/Account/Login  (کارربرگ دوره ها) و یا با تماس تلفنی در ساعات اداری با شماره 32112632 ، ثبت نام کنند.