خبر

مراسم جشن آغاز امامت و تجدید بیعت با حضرت ولی عصر (عج)

مراسم جشن آغاز امامت و تجدید بیعت با حضرت ولیّ عصر عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم سیده ربابه داودالموسوی، روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، ضمن تبریک آغاز امامت حضرت ولی عصر عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف از برگزاری جشن و ایستگاه صلواتی خبر داد.

داودالموسوی ضمن اشاره به سالروز آغاز امامت و زعامت آقا امام زمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف گفت: نهم ربیع الاول نه تنها نخستین روز امامت امام عصر عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف، بلکه آغاز امامت و زعامت ایشان و روز تجلی حاکمیت مستضعفان و نویددهنده شکست نمرودیان و روز شادی شیعیان است.

وی گفت: مراسم جشن امامت امام زمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف همراه با مداحی جناب آقای باقری در آموزشگاه امام رضا علیه السلام، همکف ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار شد.

وی افزود: به همین مناسبت دو ایستگاه صلواتی در روزهای پنجشنبه ۱۶ آبان و شنبه ۱۸ آبان ماه،  با فضاسازی و پخش کلیپ صوتی و پذیرایی چای و دم نوش در  جوار مزار شهدای گمنام و آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام از طلاب برپا شد.

وی یادآور شد: در این مراسم، سرکار خانم لباف استاد جامعه الزهرا علیهاالسلام به بیان احادیث مهدویت و وظایف منتظران در این برهه پرداخت.