اداره دانش آموختگان برگزار می‌نماید:

دومین دوره مجازی فارغ التحصیلان استانی با عنوان «فقه خانواده» در تابستان99

26b28302-1386-41e5-840b-d812683e69f3

اداره دانش آموختگان دومین دوره مجازی و آنلاین از سلسله‌ دوره‌های مهارتی با عنوان «فقه خانواده» ویژه فارغ التحصیلان استانی برگزار می‌نماید.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین برزو  روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: با توجه به اینکه جامعة‌الزهرا (علیهاالسلام) به عنوان بزرگترین حوزه علمیه خواهران در جهان تشیع است، یکی از رسالت‌های عظیم این مجموعه، آشنایی طلاب با اصول و فنون تبلیغ است.

معاون فرهنگی تبلیغی افزود: طبق طرح شمیم استانی که جهت توانمندسازی فارغ التحصیلان استانی از قبل طراحی شده بود و در این راستا، همایش با موضوعات «خانواده پایدار»، «مهارت‌های ارتباطی» با محوریت «مهارت‌های پاسخگویی به سؤالات دینی» از سوی اداره دانش آموختگان در استانهای تهران، البرز، خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، مازندران و گلستان و کرمان برگزار شده بود و در استمرار آن برنامه‌‌های مجازی در حال پیگیری می‌باشد.

حجت‌الاسلام ‌والمسلمین برزو  به اهداف برگزاری سلسله دوره‌های مهارتی با موضوعات موردنیاز اشاره کرد و آموزش مهارت‌های تبلیغی، برقراری ارتباط مستمر جامعة‌الزهرا (علیهاالسلام) با بانوان طلبه، ایجاد ارتباط پویا میان طلاب، ارتقای سطح معرفتی، بینشی، گرایشی و مهارتی افراد را از جمله این اهداف برشمرد.

وی یادآور شد: این دوره ویژه دانش‌آموختگان و مبلغان ساکن ده استانی است که روزهای دوشنبه و چهارشنبه ساعت 8 الی9  برگزار  خواهد شد.

این دوره از اول تیرماه با عنوان فقه خانواده جهت توانمندی فارغ التحصیلان در احکام مبتلا به طراحی اجرا خواهد شد.