اداره کل امور فرهنگی برگزار می کند:

مسابقه فرهنگی «رساترین فریاد» ویژه دختران طلاب غیرحضوری و دانش‌آموزان هدی

photo_2022-01-03_11-22-33

به مناسبت ایام شهادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها، گفت: مسابقه «رساترین فریاد» ویژه فرزندان دختر طلاب غیرحضوری و مجازی و دانش‌آموزان مجتمع هدی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده ربابه داودالموسوی در گفتگو با واحد خبر با اشاره به برگزاری مسابقات متنوع فرهنگی به مناسبت ایام شهادت جانسوز حضرت فاطمه الزهرا سلام‌الله‌علیها، عنوان کرد: مسابقات فرهنگی در شرح خطبه غرّای حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها از سوی اداره کل امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این مسابقات با هدف اهمیت و تأثیر دینی و سیاسی خطبه حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها و تبیین دیدگاه‌های بزرگان و علما برنامه‌ریزی شده است، گفت: یکی از مسابقات فرهنگی در این ایام با عنوان «رساترین فریاد» است که ویژه فرزندان دختر طلاب غیرحضوری و مجازی و دانش‌آموزان مجتمع آموزشی تربیتی هدی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها است.

مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: در این مسابقه، دانش آموزان مقطع ابتدایی می تواننند در مسابقه نقاشی با موضوع شهادت و میلاد حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها شرکت کنند.

داودالموسوی ادامه داد: برای دانش آموزان مقطع دوره متوسطه اول و دوم نیز موضوع رونویسی ترجمه فارسی خطبه حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: شرکت کنندگان آثار خود را در بازه زمانی ۲ تا ۴ بهمن از طریق شناسه @farhangi_۲۴۲۶ در پیام‌رسان ایتا ارسال کنند.