دیدار طلاب جامعه الزهرا سلام الله علیها با خانواده شهید مهتری

خانواده  شهید مهتری

طلاب جامعه الزهرا سلام الله علیها با خانواده شهید مهتری دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جمعی از طلاب خوابگاهی جامعه الزهرا علیهاالسلام با هماهنگی اداره کل امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام و همکاری واحد فرهنگی خوابگاه حضرت خدیجه علیهاالسلام، روز جمعه مورخ 22 آذر ماه با خانواده معظم شهید مهتری دیدار کردند.

در برهه ای از تاریخ این مرز و بوم، جوانان و نوجوانانی پا به عرصه عالم گذاشتند که در سخت ترین شرایط زمانه به یاری اسلام شتافتند. شربازان گمنام و بی نشان عصر خمینی فرمان ایشان را لبیک گفتند و تمام قد در برابر هجوم همه جانبه استکبار با هدف اعتلای " کلمه الله" از همه هستی خود گذشتند.

در این برنامه فرهنگی 30 نفر از طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در محضر مادر شهید علی اصغر مهتری در محله توانیر حاضر شدند و مادر شهید با صمیمت تمام از طلاب پذیرایی نمود.

در این دیدار مادر شهید از فرزند شهیدش که اهل استهبان شیراز بود خاطراتی برای طلاب نقل کرد. علی اصغر 13 یا 14 ساله بود که از مدرسه به جبهه عازم شد و در سن 17 سالگی ازدواج کرد. 20 ساله بود که یک فرزند 5/1 ساله داشت و در عملیات کربلای 4 همراه غواص ها به شهادت رسید و فرزند دومش 6 ماه بعد از شهادت پدر به دنیا آمد.

علی اصغر تا چندین سال مفقود الاثر بود و به حمد الهی بعد از مدتی چکمه و استخوان هایش را برایم آوردند.

وی افزود: پسرم از 14 سالگی، تقریبا 6 سال در جبهه بود و مقدار کمی در منزل حضور داشت. حتی زمانی که ازدواج کرد پس از سه روز به جبهه بازگشت. او خدایی شده بود و برای پرواز آماده و اهل این دنیا نبود که با ابزار این دنیا سرگرم شود.

مادر شهید یکی از دغدغه های مهم شهید مهتری را این نکته بیان کرد که مردم قدر رهبر و امام خود را بدانند.

ایشان در خاتمه نکاتی از خصوصیات اخلاقی شهید را متذکر شد از جمله: علاقه شهید به کتابهای شهید مطهری، پایبندی به انجام واجبات به ویژه نمازهای اول وقت، مهربانی و عطوفت و رفتار مودبانه اش با اهل خانه و بزرگترها، قابل تحسین بود. اهتمام به خواندن نماز شب داشت و برای این که مزاحمتی برای کسی نداشته باشد یک لیوان آب از قبل تهیه می کرد و وضو می گرفت.

در این دیدار، هدیه ای از سوی مدیر کل امور فرهنگی به مادر شهید مهتری اهدا شد.

دیدار با خانواده شهید مهتری