به همت اداره کل امور فرهنگی برگزار می شود:

مسابقه خطبه خوانی «یاس در غربت»

مسابقه خطبه خوانی یاس در غربت

مسابقه فرهنگی «یاس در غربت» ویژه عموم بانوان در راستای آشنایی بیشتر با محتوای خطبه فدکیه در کانال معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در ایتا برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، مسابقه فرهنگی «یاس در غربت» از سلسله مسابقات فرهنگی معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در ایام شهادت جانسوز حضرت زهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

این مسابقه فرهنگی ویژه عموم بانوان در راستای آشنایی بیشتر با محتوای خطبه فدکیه برنامه‌ریزی شده است.

علاقه مندان به شرکت در این مسابقه با عضویت در کانال معاونت فرهنگی تبلیغی در پیام‌رسان ایتا به آدرس https://eitaa.com/jz_mft و پاسخگویی به ۱۰ سوال از متن خطبه حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها و ارسال پاسخ به شناسه @farhangi_۲۴۲۶ تا تاریخ ۲۰ دی ۱۴۰۰ می‌توانند از جوایز ارزنده بهره‌مند شوند.