کانون دانش‌آموختگان استانی

یکی از وظایف اداره دانش‌آموختگان ارتباط مستمر و مداوم با فارغ‌التحصیلان جامعه‌الزهرا(علیها‌السلام) از سراسر کشور می‌باشد؛ بدین منظور جهت تسهیل ارتباط گیری طرح راه اندازی کانون‌های دانش‌آموختگان در سال 1396 پیشنهاد و در سال 1398 به تصویب و تائید رسید. به منظور اجرای طرح تاسیس کانون دانش‌آموختگان استان‌هایی که بیشترین فارغ التحصیل را از جامعه‌الزهرا(علیها‌السلام) داشته؛ رصد شده و با همکاری فعالین فارغ‌التحصیل در استان‌های مختلف در سه استان کرمان، اصفهان و مازندران کانون‌های استانی تشکیل شده است. جهت اطلاع از اعضای کانون‌ها در این استان‌ها، فایل‌های زیر قابل رویت است. همچنین فایل اساسنامه کانون‌های استانی در ادامه می‌آید. خرسند خواهیم شد که فارغ‌التحصیلان عزیز ضمن مطالعه و اظهار نظر در صورت تمایل به راه اندازی کانون‌ها در استان‌های خود ما همراهی نمایند.

اساسنامه کانون های استانی

آیین نامه تأسیس کانون‌های استانی