اولین جلسه کارگاه «روش‌های پاسخگویی در موضوع حرمت سقط» در اداره پاسخ به سؤالات برگزار شد

برگزاری اولین جلسه کارگاه «روش‌های پاسخگویی در موضوع حرمت سقط»

ahkam-bardari

به گزارش مدیر اداره پاسخ به سؤالات روز پنجشنبه در تاریخ 20 شهریور ماه 99، کارگاه «روش‌های پاسخگویی در موضوع حرمت سقط» ویژه اساتید پاسخگو، با حضور 25 نفر از اساتید پاسخ به سؤالات برگزار گردید.

مدیر اداره پاسخ به سؤالات گفت: با توجه به افزایش آمار پرسشگران در خصوص  حرمت و یا جواز سقط مبتنی بر آزمایش‌های غربالگری و ... ، اداره پاسخ به سؤالات اقدام به برگزاری این کارگاه کرده است.

در ابتدای جلسه  سرکار خانم مؤمنی، با بیان آیات و روایات در خصوص افزایش انگیزه به فرزند آوری پرداخت و در ادامه جلسه سرکار خانم یوسفی مسئله سقط را از منظر فقهی بررسی نمودند.

در پایان دو مستند تصویری در خصوص جنایت تسهیل سقط در ایران به نمایش گذاشته شد.

هدف از برگزاری این کارگاه، فرهنگ سازی در خصوص تشویق به فرزندآوری و جلوگیری از سقط است که با تشکیل کارگروه های مختلف، کار خود را ادامه خواهد داد.