از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا(س) اعلام شد:

فراخوان شرکت در سوگواره «بر آستان اشک»

سوگواره بر آستان اشک

مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین علیه‌السلام و یاران باوفای آن حضرت، به صورت مجازی در دهه اول محرم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سوگواره «برآستان اشک» در ایام محرم الحرام ۱۴۴۱ به همت اداره کل امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار می‌شود.

بانوان طلبه، مبلغان و دانش آموختگان جامعه الزهرا علیهاالسلام می‌توانند در راستای تحقق شعار ماه محرم امسال با عنوان «باید تمام زندگیم مثل او شود» و رسالت طلبگی خویش، ضمن شرکت در سوگواره «برآستان اشک» و نشر حداکثری آن در گروه‌های مجازی با جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها همدل و هم مسیر شوند.

سوگواره «بر آستان اشک» به دو روش برگزاری سوگواره توسط بانوان طلبه در گروه‌های مجازی به عنوان مدیر گروه و همچنین ارسال آثار فردی بر اساس محورهای مطرح شده، برگزار می‌شود.

این سوگواره در ۲۳ محور از جمله سوگواره مجازی، منبر مجازی، زیارت خوانی، زیارت نیابتی، برگزاری مسابقات فرهنگی و عاشورایی، مداحان کوچک، نشر گزیده ای از کتب عاشورایی، پویش حاج قاسم سردار عاشورایی، پرسش و پاسخ عاشورایی، پویش‌های عکس شیرخوارگان، نقاشی کودکانه، سلام بر امام حسین علیه‌السلام، شعر آیینی، عکس باحجابان کوچک، خاطره نگاری، تولید مستند، ساخت اپلیکیشن، کلیپ‌های پاسخ به شبهات محرم، نشست‌های فکری محرم و غیره فراخوان شده است.

سوگواره مجازی نیز با موضوع محوری «باید تمام زندگیم مثل او باشد ...» و در قالب‌های هنرهای تجسمی، عکس نوشته، تولیدات رسانه ای، شعر و ادبیات عاشورایی، تولید بازی و نرم افزار با موضوع مرتبط عاشورا و محرم، طراحی پوستر، تولید داستانک، تولید کلیپ و بخش ویژه ارائه ایده‌های نو برگزار می‌شود.

آخرین مهلت شرکت در سوگواره تا اربعین حسینی علیه‌السلام است و علاقه‌مندان می‌توانند آثار و یا لینک گروه‌های مجازی را به ادمین کانال معاونت فرهنگی به نشانی http://sapp.ir/jz_m.f.t و یا https://eitaa.com/jz_mft ارسال کنند.