اداره دانش آموختگان برگزار کرد:

نخستین دوره مجازی فارغ التحصیلان استانی با عنوان «بازخوانی فقه روزه» در ایام ماه مبارک رمضان

961946

در ماه مبارک رمضان، توسط اداره دانش آموختگان نخستین دوره مجازی از سلسله‌دوره های مهارتی با عنوان «بازخوانی فقه روزه» ویژه فارغ التحصیلان استانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین برزو  روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: با توجه به اینکه جامعة‌الزهرا (علیهاالسلام) به عنوان بزرگترین حوزه علمیه خواهران در جهان تشیع است، یکی از رسالت‌های عظیم این مجموعه، آشنایی طلاب با اصول و فنون تبلیغ است.

معاون فرهنگی تبلیغی افزود: طبق طرح شمیم استانی که جهت توانمندسازی فارغ التحصیلان استانی از قبل طراحی شده بود و در این راستا، همایش با موضوعات «خانواده پایدار»، «مهارت‌های ارتباطی » با محوریت «مهارت‌های پاسخگویی به سؤالات دینی» از سوی اداره دانش آموختگان در استانهای تهران، البرز، خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، مازندران و گلستان و کرمان برگزار شده بود و در استمرار آن برنامه های مجازی در حال پیگیری می‌باشد.

حجت‌الاسلام ‌والمسلمین برزو  به اهداف برگزاری سلسله دوره‌های مهارتی با موضوعات موردنیاز اشاره کرد و آموزش مهارت‌های تبلیغی، برقراری ارتباط مستمر جامعة‌الزهرا (علیهاالسلام) با بانوان طلبه، ایجاد ارتباط پویا میان طلاب، ارتقای سطح معرفتی، بینشی، گرایشی و مهارتی افراد را از جمله این اهداف برشمرد.

وی یادآور شد: این دوره ویژه دانش‌آموختگان و مبلغان ساکن ده استانی است که هر روز هفته در سه گروه و هر گروه دو روز در هفته از ساعت 10:30 تا12 برگزار شد.

این دوره از ابتدای ماه رمضان با عنوان بازخوانی فقه روزه جهت توانمندی فارغ التحصیلان در احکام مبتلا به روزه طراحی و درحال اجرا می‌باشد.