به همت معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(س):

نشست بصیرت افزایی «وحدت حوزه و دانشگاه (چرایی و چگونگی)» برگزار می‌شود

نشست بصیرت افزایی

نشست بصیرت افزایی «وحدت حوزه و دانشگاه (چرایی و چگونگی)» با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین میرمعزی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست بصیرت افزایی «وحدت حوزه و دانشگاه (چرایی و چگونگی)» روز چهارشنبه ۲۷ آذر ساعت ۱۱ تا ۱۲ از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

امام خمینی (ره) به‌ پاس تلاش‌های موثر شهید آیت الله دکتر مفتح در راه تحقق وحدت حوزه و دانشگاه، روز شهادت او را به نام «روز وحدت حوزه و دانشگاه» نامگذاری کردند.

بر همین اساس، نشست بصیرت افزایی این هفته به موضوع «وحدت حوزه و دانشگاه» اختصاص دارد و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن میرمعزی، معاون پژوهش حوزه های علمیه به تبیین این موضوع می‌پردازد.

با توجه به تحصیل برخی بانوان طلبه و فعال بودن مدرسه علمیه فائزات در نوبت عصر، نشست بصیرت افزایی با همین موضوع ویژه طلاب مدرسه علمیه فائزات برگزار می‌شود که در این نشست، خانم مریم اسماعیلی استاد جامعه الزهرا علیهاالسلام حضور خواهد داشت.

این نشست نیز روز چهارشنبه ۲۷ آذر ساعت ۱۶ تا ۱۷ در سالن جلسات طبقه سوم ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.

سلسله‌نشست‌های بصیرت افزایی هر هفته روزهای چهارشنبه ویژه اساتید و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در دو نوبت صبح و عصر برگزار می‌شود و اساتید حوزه و دانشگاه به تبیین موضوعات روز در این نشست‌ها می‌پردازند.