اداره آموزش‌های مهارتی

امتحان‌ها دیگر سخت نیست، اگر با اداره آموزش‌های مهارتی همراه باشید

5cb57af021915-500x346

معاون فرهنگی‌تبلیغی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از شروع ثبت‌نام دوره‌های کوتاه‌مدت بهاره اداره آموزش‌های مهارتی‌فرهنگی با ارائه بسته‌های آموزشی ویژه امتحانات خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین تهرانی روز سه‌شنبه در گفتگو با واحد خبر، ضمن عرض تبریک به مناسبت اعیاد ماه شعبان، گفت: اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی در روزهای پایانی ترم تحصیلی، با بسته آموزشی ویژه امتحانات به استقبال امتحانات آخر ترم این سال تحصیلی می‌رود.

معاون فرهنگی‌تبلیغی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام تصریح کرد: این بسته آموزشی که به صورت فشرده برنامه‌ریزی شده، شامل اولویت‌های مهم آماده‌سازی طلاب در فصل امتحانات خواهد بود. راهکارهای افزایش حافظه و یادگیری، تندخوانی، نرم‌افزارهای مورد نیاز و غیره از سرفصل‌های ارائه شده در این بسته آموزشی هستند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی با اشاره به این‌ که این دوره‌ها ویژه خواهران طلبه جاری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام است، افزود: دوره‌‌های کوتاه‌مدت بهاره اداره آموزش‌‌ها با شعارِ «امتحان‌ها سخت نیست، اگر با ما باشید»، در ۹ دوره، با حضور اساتید مجرب و در بازه زمانی کوتاهی برنامه‌ریزی شده است.

وی با بیان اینکه این برنامه از ۲ اردیبهشت آغاز و به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت، گفت: طلاب می‌توانند تا تاریخ ۳۰ فروردین۹۸، در سامانه دانش‌پژوهان، لینک «ثبت‌نام دوره‌های فوق برنامه» در این دوره‌ها ثبت‌نام کنند.

لیست دوره بهاره اداره مهارتی