برگزاری جشنواره «نسیم غدیر» ویژه مبلغان جامعه الزهرا (س)

جشنواره نسیم غدیر

مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام از برگزاری جشنواره «نسیم غدیر» در دهه ولایت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده ربابه داودالموسوی روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: مطابق توصیه پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم در خطبه غدیر، «پیام غدیر باید توسط کسانی که پیام را دریافت می‌کنند و از پدران به فرزندان خود تا روز قیامت، به غایبان منتقل شود».

مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت: با استناد به آیه شریفه «مَن يُطِعِ الرَّسُولَ فَقَدْ أَطَاعَ اللَّهَ» ابلاغ پیام غدیر، یک اختیار نیست، بلکه یک تکلیف شرعی است پس بر همه طلاب و مبلغان واجب است که پیام غدیر را با بهره‌گیری از روش‌ها و مهارت‌های مختلف، منتقل کنند و این باور را در جهان نهادینه سازند.

داودالموسوی تصریح کرد: اداره کل امور فرهنگی با همکاری اداره امور مبلغان جامعه الزهرا علیهاالسلام در نظر دارد به منظور تبلیغ و ترویج واقعه بزرگ غدیر، جشنواره «نسیم غدیر» با رویکرد دریافت و پخش سخنرانی‌های ۵ دقیقه ای با موضوع انتقال پیام غدیر ویژه مبلغان جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار کند.

وی در ادامه به موضوعات سخنرانی‌های دریافتی اشاره کرد و افزود: ویژگی‌های خانواده غدیری در برابر تربیت غربی، توصیه اهل بیت علیهم‌السلام در بزرگداشت غدیر، رمز اصلی غدیر ابلاغ ولایت و اقامه ولایت، چرایی غدیر به عنوان عید الله الاکبر، بازخوانی رفتارهای پیامبر در اهمیت غدیر، پیام غدیر به نسل امروز و همچنین تأثیر مادر در تربیت دینی ولایی فرزند از جمله موضوعات این جشنواره است.

مدیرکل امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام یادآور شد: سخنرانی‌ها می‌بایست با بهترین شیوه بیان انتقال مطالب و مفاهیم به صورت کاربردی و در مدت زمان ۵ تا ۷ دقیقه با فرمت (mp۳) باشد.

داودالموسوی ادامه داد: مبلغان تا تاریخ ۱۵ مرداد می‌توانند فایل سخنرانی‌های خود را به به ادمین کانال معاونت فرهنگی تبلیغی در پیامرسان های سروش و ایتا به آدرس @jz_farhangi ارسال کنند.

وی در پایان تصریح کرد: سخنرانی‌های برگزیده در دهه ولایت با نام خود مبلغ، در کانال معاونت فرهنگی تبلیغی به نشانی  http://eitaa.com/jz_mft و http://sapp.ir/jz_m.f.t بارگذاری می‌شود.