از سوی اداره امور طلاب و خانواده برگزار شد

مثل معصومه؛ ویژه برنامه روز دختر در جامعه الزهرا سلام الله علیها

جشم میلاد حضرت معصومه

جشن میلاد حضرت معصومه علیهاالسلام با عنوان مثل معصومه ویژه خواهران طلبه و فرزندان دختر ایشان در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

جشم میلاد حضرت معصومه IMG_20230527_124509_832  IMG_20230527_124459_652 به گزارش روابط عمومی، خانم طالبیان، کارشناس مسئول اداره امور  طلاب و خانواده در گفتگو با واحد خبر، از برگزاری جشن روز دختر با عنوان «مثل معصومه» ویژه اعضای انجمن خانواده جامعه الزهرا سلام الله علیها با حضور طلاب متاهل و فرزندان دختر ایشان خبر داد.

خانم طالبیان گفت: با توجه به هجمه‌های دشمنان و رسانه‌های معاند در حوزه زنان، دختران و خانواده، مراسم با شکوه روز دختر به منظور ایجاد شور و نشاط بیشتر با رویکرد هویت‌سازی برای دختران از سوی این واحد برگزار شد.

وی با تاکید بر فرهنگ دیرینه اسلام در تکریم دختران و زنان گفت: مناسبت‌های مختلف می‌تواند بهترین عامل برای تبیین جایگاه ارزشمند دختران و زنان از منظر دینی باشد.

کارشناس مسئول اداره امور خانواده طلاب ضمن تاکید بر تقویت صمیمیت بین مادر و دختر، ایجاد روحیه نشاط و شادابی طلاب و فرزندان ایشان با برپایی محفل شاد و جذاب، آشنایی فرزندان طلاب با یکدیگر، تقویت انگیزه فرزندان دختر طلاب جهت تحصیل در مجموعه را از اهداف برگزاری این جشن برشمرد.

وی در ادامه گفت: این جشن با همکاری و همراهی اعضای فعال انجمن خانواده روز سه شنبه ۲ خرداد ماه از ساعت ۱۶ تا ۱۸ با فضا سازی بسیار زیبا توسط اعضای انجمن و اجرای برنامه های متنوع و جذاب از جمله مسابقات مجزا برای ۳ رده سنی، گفتگوی صمیمانه سخنران با مهمانان، پذیرایی، مولودی خوانی، پخش کلیپ، اهدای جوایز به برندگان، اهداء هدیه به همه دختران و گرفتن عکس دسته جمعی یادگاری برگزار شد.

خانم طالبیان در پایان اظهار داشت: در این برنامه از بین شرکت کنندگان که دارای ۴ فرزند و بیشتر بودند به یک نفر هدیه ای اهدا شد.

گفتنی است؛ طلابی که مایل به فعالیت در انجمن خانواده هستند، می توانند با عضویت در گروه ایتای انجمن به نشانی https://eitaa.com/joinchat/3861709071Ca0d7838e26  از برنامه های انجمن مطلع شوند.