سرفصل دوره آشپزي ايراني
مدرس: فاطمه سادات هاشميان پور
۱.خورشت سیب و آلو
۲.سوپ جو رستورانی
۳. حلیم بادمجان
۴. زرشک پلو با مرغ مجلسی
۵. خورشت آلو اسفناج
۶. تهچین شیرازی
۷. کوکوی مرغ
۸.قلیه ماهی
۹. قرمه سبزی
۱۰. حلیمه (یک نوع پخت برنج )
سرفصل دوره قنادي
مدرس: فاطمه سادات هاشميان پور
۱. کیک شکلاتی به همراه سس شکلات
۲. کیک دانمارکی ( کیک پایه برای شیرینی تر و کیک تولد)
۳. کیک هویج و گردو
۴. تارت کارامل شکلاتی (یک شیرینی دسری)
۵. لاوا کیک (کیک شکلات مذاب )
۶.بامیه بازاری
۷.کوکی خورده شکلات
۸. شیرینی پفکی گردوئی
۹. براونی خرما
۱۰. تزیین شیرینی تر برشی
سرفصل دوره آشپزي سالم و آسان پخت
مدرس: فاطمه محمودي
صبحانه: حلوا ارده- شكلات صبحانه
غذا: ته چين- كبه_ بورك گوشت_ هويج پلو_ مرصع پلو_ كله جوش_ استرپس يا مرغ پفكي_ كوكوي دو رنگ
دسر: بستني_ كيك باقلوا_ كماج امل_ شيريني پنجرهاي