«از میم مهارت‌، تا حرف اول موفقیت»

آغاز ثبت‌نام هجدهمین دوره مهارتی فرهنگی جامعه‌الزهرا(س) در زمستان ۹۹

tabligh

رئیس اداره آموزش‌های مهارتی‌فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام از آغاز ثبت‌نام هجدهمین دوره آموزش‌های مهارتی‌فرهنگی با برگزاری چهل رشته در حوزه‌های هنرهای تجسمی، هنرهای دستی، فناوری اطلاعات، ادبیات و مهارت‌های زندگی خبر داد.

photo_2021-01-20_09-19-46

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم نیره قاسمی‌زادیان در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: فراخوان هجدهمین دوره آموزشی مهارتی فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام با معرفی ۴۰ رشته مهارتی‌فرهنگی، از اول بهمن ۹۹ آغاز شده است.

رئیس اداره آموزش‌های مهارتی‌فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام گفت: این دوره، سومین فصلی است که بیش از ۸۵درصد رشته‌های مهارتی فرهنگی، به صورت مجازی اجرا می‌شود.

قاسمی زادیان تصریح کرد: خروجی دوره‌های تابستان و پاییز ۹۹ نشان داد كه به لطف خداوند، همت استادان مجرب و متخصص و تلاش تحسین‌برانگیز فراگیران پشتکار، جای حضور در کلاس را پُر می‌کند و موفقیت‌های چشم‌گیر فراگیران در تمامی رشته‌ها، شاهدی بر این ادّعا است.

وی یادآور شد: مهارت‌ها، به دلیل زودبازده بودن، اثری مطلوب بر شادی و آرامش روح بانوان دارد و پذیرش شرایط قرنطیه را پذیرفتنی‌تر خواهد کرد؛ با لطف مدیریت مجموعه، فرصت طلایی کسب مهارت، آرامش و گام برداشتن در مسیر اقتصاد مقاومتی و تولید ملی، برای تمام بانوان سراسر ایران فراهم شده است.

رئیس اداره آموزش‌های مهارتی‌فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام با اشاره به برگزاری چهل رشته مهارتی و فرهنگی در دوره‌های هنرهای تجسمی، هنرهای دستی، فناوری اطلاعات، ادبیات و مهارت‌های زندگی، ادامه داد: تمامی رشته‌ها در صورت رسیدن به حدنصاب آموزشی، از هفته سوم بهمن آغاز و تا خرداد ۱۴۰۰، جریان خواهد داشت.

قاسمی زادیان بیان داشت: از ویژگی برجسته این دوره، علاوه بر دوره‌های ترمی، ورکشاپ‌های تخصصي است كه یک تا سه روزه، نیز اجرا خواهد شد.

وی گفت: علاقه‌مندان می‌توانند جهت آگاهی بیشتر، با عضویت در کانال اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی به آدرس https://eitaa.com/joinchat/۲۴۹۰۵۶۴۶۵۶Ca۲f۴۴۴a۸f۴  آلبوم تصویری دوره‌ها را دنبال کنند و با سرفصل‌ها و استادان هر دوره، آشنایی بیشتری داشته باشند.

رئیس اداره آموزش‌های مهارتی‌فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام در پایان عنوان کرد: ثبت‌نام بانوان طلبه از طریق سامانه دانش‌پژوهان، آیکون دوره‌های فوق برنامه و ثبت‌نام سایر بانوان با پیوند https://survey.porsline.ir/s/CLf۹ymd امکان‌پذیر است.

پاسخگوی شما هستیم؛ با شماره تلفن های ۰۲۵۳۲۱۱۲۳۳۲ و ۰۲۵۳۲۱۱۲۳۳۳ و یا ارسال پیام به آیدی amozeshhaymaharati@  در پیام‌رسان ایتا