"تابستان خود را این گونه بگذرانیم"

ثبت‌نام نخستین دوره مجازی مهارتی فرهنگی، ویژه نوجوانان

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، معاونت فرهنگی‌تبلیغی، از شروع ثبت‌نام نخستین دوره مجازی مهارتی فرهنگی، فرزندان طلاب، کارکنان و استادان در گروه نوجوان خبر داد.

معاونت فرهنگی تبلیغی گفت: نوجوانان سرمایه‌های ارزشمند ما هستند و هر چقدر از فرصت‌های طلایی نوجوانی، برای کسب مهارت‌ها، بهره‌برداری کنند، آینده روشن‌تری را در زندگی شخصی و خانوادگی خود خواهند داشت.

جناب حجه‌الاسلام برزو ادامه داد: از سال 95 تا کنون دوره‌های مهارتی ویژه کودک و نوجوانان در قالب طرح رویش، انجام می‌شد که بسیار هم پر استقبال و موفق بود، ولی در تابستان 99 به ادامه شیوع ویروس کرونا و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا، تصمیم بر برگزاری مجازی دوره‌های مهارتی شد تا نوجوانان  فضایی مناسب برای غنی سازی اوقات فراغت را در اختیار داشته باشند.

این دوره‌ها در هفت رشته کاربردی از جمله نویسندگی، خوشنویسی، آشپزی و شیرینی‌پزی و ...  طراحی شده است. نوجوانان 12 تا 16 سال می‌توانند ثبت‌نام خود را از طریق اپلییکشن ایتا و اعلام درخواست به آیدی amozeshhaymaharati@ اعلام کنند.

با توجه به محدودیت ظرفیت، اولویت با افرادی خواهد بود که زودتر ثبت‌نام خود را نهایی کنند. شانزدهمین دوره آموزش‌های مهارتی فرهنگی گروه جوان، نیز بعد از تعطیلات تابستانه جامعه‌الزهرا(علیهاالسلام) به صورت مجازی و در شهریور ماه، اجرا خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره3- 32112332 از ساعت 8 الی 12 تماس حاصل فرمایید.

99/04/12

دوره های آموزش مجازی ویژه نوجوانان