طرز تهیه شاخه نبات

درست کردن شاخه نبات، خیلی آسان است. فقط کمی حوصله و صبر می‌خواهد چون چند روزی تا یک هفته طول می‌کشد تا نبات‌ها به صورت کریستال در بیایند. در طول این مدت نباید به نخها و یا چوبها دست بزنید.

از این شاخه نبات‌های رنگی می‌توانید برای مراسم  عقد و حتی قرمز آن برای روز قلبها و هر مناسبت دیگر  استفاده کنید.

من فکر می‌کنم اگر ما این شاخه نبات‌ها را در استکان‌های کوچک و با چوب‌های ظریف و زیبا درست کنیم برای مهمانی‌های عصرانه با چائی بسیار لذت‌بخش خواهد بود.

شاخه نبات

مواد لازم:

- ۴ فنجان شکر

- یک فنجان آب

-رنگ غذا یا زعفران

-یک کاسه بزرگ شیشه‌ای

-۱۲ عدد چوب برای آبنبات‌ها

-دو عدد چوب پهن برای روی کاسه

طرز تهیه:

در یک قابلمه متوسط، شکر و آب را ریخته و روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید. اول دو فنجان شکر را اضافه می‌کنید و بعد از  آب شدن شکر  زنگ یا زعفران را ریخته و سپس دو فنجان بعدی را اضافه می‌کنید.

شکر و آب را آنقدر هم می‌زنیم تا بجوشد و شفاف شود و حباب‌هائی در محلول نمایان شود. در این زمان محلول را از اجاق برداشته می‌گذاریم کمی سرد شود و بعد در کاسه میریزیم. اگر شکر و آب جوشیده خیلی گرم را در کاسه بریزیم کاسه ترک برمی‌دارد.

روی کاسه چند چوب گذاشته و نخ‌ها یا چوب‌هائی را که می‌خواهیم کریستال شکر به آنها بچسبد با نخ به چوب‌های روی کاسه بسته و در محلول آویزان می‌کنیم. درست شدن شاخه نبات تا یک هفته طول می‌کشد و در این مدت تکانی به کاسه نمی‌دهید.

از این مواد، ۱۲ عدد شاخه تبات چوبی می‌توان درست کرد. شما می‌توانید شاخه نبات را در دو کاسه یا چند استکان تهیه کنید تا کار شما راحت‌تر شود.