ثروت سلامتی

پنیر

ثروت سلامتی

پنیر را خالی نخوریم: بسیار مضر است، بلغم‌زا است و فرد را دچار رخوت، سستی می‌کند.
پنیر را با بادام نخوریم: موجب فساد در معده شده و گوارش را با مشکل روبه‌رو کرده و به عنوان عامل مهمی در تشکیل سنگ کلیه و مثانه محسوب می‌شود.
پنیر را با ماست نخوریم: باعث لکه و پیسی در پوست صورت می‌شود.
پنیر را با گوجه و خیار و هندوانه نخوریم: به دلیل طبع سردشان، باعث بیماری‎‌هایی شامل دیابت، ام‌اس، اختلالات عصبی، گوارشی و... می‌شود.
❇️پنیر دارای مولکول‌های پروتئینی پیچیده است و برای تجزیه شدن نیاز به مقدار زیادی انرژی دارد. به همین دلیل هنگام تجزیه، انرژی زیادی را از بدن دریافت می‌کند. مصرف همزمان پنیر با خوراکی‌هایی با طبع سرد (گوجه، خیار، هندوانه و...) باعث تشدید این فرآیند و ضعف قوای بدن می‌شود.
بهترین مصلح پنیر، گردو است، اما می‌توان از سبزی‌های معطر، آویشن، نعناع خشک و حتی عسل هم به عنوان تعدیل کننده طبع انواع پنیر استفاده کرد.

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۵۱
  • پیام: ۵۰۰۰۱۷۱۷۱۸۱۸۱۹

ارتباط با معاونت فرهنگی تبلیغی

  • دفتر معاونت: 32112091
  • اداره کل امور فرهنگی: 32112430
  • اداره آموزش های مهارتی: ۳۲۱۱2598
  • اداره کل امور مبلغان: 32112107
  • اداره دانش آموختگان:32112438
  • اداره پاسخ به سؤالات دینی: 32112458
  • کانال سروش و ایتای معاونت:  jz_m.f.t