کتاب شب چهلم

13980508000985_Test_PhotoN

انتشار کتاب شب چهلم به قلم طلبه جامعه‌الزهرا علیها السلام

کتاب شب چهلم اثر جدید فاطمه دولتی؛ طلبه سطح2 جامعه‌الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

"شب چهلم" بازنویسی بعضی از تشرفات مستند عاشقان منتظر خدمت امام زمان (عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف) است.

فاطمه دولتی فارغ‌التحصیل سطح2 جامعه‌الزهرا علیهاسلام است که از سال 95 نویسندگی را در کارگاه‌های آموزشی اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی آموخت.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم؛

سال‌هاست سیاحت می‌کنم؛ از این شهر به آن شهر. از این روستا به روستایی دیگر؛ اما هیچ‌کدام مانند این شهر آخر و مانند این کاروان‌سرا که در آن اقامت کردم، مرموز نبود. فکرها را کنار می‌‌زنم و قدم تند می‌کنم سمت او. همین که همسفری من را پذیرفته جای شکر دارد. چه کسی باورش می‌شود من او را دیده باشم؟ با او همکلام شده باشم و همراهش به سفر بروم؟

حرفی نمی‌زند و من هم در خیالات خود غرق می‌شوم و...

کتاب «شب چهلم» مجموعه‌ی از ملاقات‌های نورانی مردم با امامِ‌ حاضرشان به قلم فاطمه دولتی در قطع رقعی و 210 صفحه توسط نشر جمکران منتشر شد.

علاقه مندان جهت تهیه کتاب می توانند از طریق سایت من و کتاب (manvaketab.ir) و یا از طریق سایت  http://ketabejamkaran.ir به خرید این کتاب اقدام کنند.