طلاب جامعه الزهرا سلام الله علیها با خانواده شهید آبکار دیدار کردند.

شهید آبکار

طلاب ایرانی و غیر ایرانی خوابگاهی جامعه الزهرا علیهاالسلام با حضور در منزل شهید آبکار با خانواده معظم این شهید دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل روز جمعه 15 آ ذر ماه، به همت مدیر کل امور فرهنگی بازدید از مادر شهید آبکار انجام شد.

به حول و قوه الهی دو هفته است که توفیق دیدار با خانواده معزز شهدا بالاخص مادران گرامشان روزی طلاب ایرانی و غیرایرانی خوابگاه شده است و از این بابت خدای منان را شاکریم.

روز جمعه 15 آذرماه، ساعت 10 صبح تعداد 53 نفر از طلاب در محضر مادر دو شهید آبکار زانوی ادب زده و کسب نور معرفت نمودند.

مادر شهید خاطراتی از زندگی خود و فرزندانشان را بیان نمودند. حمید آقا در سال 61 و آقا محسن در سال 65 به شهادت رسیدند. خبر شهادت حمید را یک پاسدار دم در منزل به من داد و خدمتشان گفتم که خودم به پدر شهید می گویم، باید آرام آرام خبر را به ایشان بدهم تا بتوانند تحمل کنند.

درس صبوری از مادری که فرزند را در دامن خود پرورانده ولی خبر شهادت را خود باید به پدر بگوید و اما محسنم 10 سال مفقود الجسد بود . بعد از 10 سال استخوانهای او را برای من آوردند و در گلزار شهدای شیخان دفن گردید.

مادرشهید در ادامه خاطره تشکیل زندگی خود را که با سادگی و صمیمیت شروع شده بود را برای طلاب بیان نمودند و عنوان کردند: باید توقعات خودمان را پایین بیاوریم. در این زمانه تشکیل خانواده و حفظ آن از اهم واجبات است.

سپس خواهر شهید وصیت نامه های برادرانشان را قرائت نمودند و در خاتمه مادر شهید برای حضار دعا کردند و آرزوی موفقیت برای همه طلاب کردند و عنوان داشتند شما دختران من هستید که در قم غریب هستید، هر زمان که توانستید به من سر بزنید و از مسئولین شما درخواست دارم که اگر از دنیا رفتم شما دختران باحجاب را به مراسم تشییع من بیاورند . من نمی خواهم در مراسم تشییع من یک نفر بی حجاب شرکت نماید.