خبر

نشست بصیرت افزایی «تفکر بسیجی تنها راه مقابله با نفوذ دشمن» برگزار می شود

image_2019_11_27-8_30_8_656_Q7R

به مناسبت هفته بسیج، نشست بصیرت افزایی «پیشرفت های انقلاب اسلامی؛ تفکر بسیجی تنها راه مقابله با نفوذ دشمن» با سخنرانی سردار گنجعلی، فرمانده لشکر ۱۷ سپاه علی بن ابیطالب علیه السلام در جامعه الزهرا(س) برگزار می‌شود.

نشست بصیرت افزایی «پیشرفت های انقلاب اسلامی؛ تفکر بسیجی تنها راه مقابله با نفوذ دشمن» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این نشست که از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی و با همکاری بسیج جامعه الزهرا علیهاالسلام تشکیل می‌شود، سردار گنجعلی فرمانده لشکر ۱۷ سپاه علی بن ابیطالب علیه السلام به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست همزمان با هفته بسیج، روز چهارشنبه ۶ آذرماه از ساعت ۱۱ تا ۱۲ در تالار بیداری اسلامی برگزار می شود.

نشست بصیرت افزایی ویژه طلاب مدرسه علمیه فائزات نیز با همین موضوع برگزار می‌شود و خانم دکتر مریم اسماعیلی  استاد جامعه الزهرا علیهاالسلام به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز چهارشنبه ساعت ۱۶ تا ۱۷ در سالن جلسات طبقه سوم ساختمان شهید بهشتی برگزار می‌شود.

گفتنی است، سلسله‌نشست‌های بصیرت افزایی همچون ترم گذشته هر هفته روزهای چهارشنبه ویژه اساتید و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با موضوعات به روز برگزار می‌شود.