همزمان با روز معلم؛

همایش گرامیداشت روز معلم و تجلیل از اساتید جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود

همایش گرامیداشت روز معلم و تجلیل از اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی برگزار می‌شود.

مراسم تجلیل

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، همایش گرامیداشت روز معلم و تجلیل از اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام روز پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت همزمان با سالروز شهادت شهید آیت‌الله مطهری(ره) و بزرگداشت روز معلم در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمود مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام سخنران این مراسم است، همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین ناصر شهیدی معاون آموزشی تربیتی این مؤسسه به ارائه گزارشی پیرامون اساتید این مجموعه علمی حوزوی می‌پردازد.

در این مراسم، دو نفر از اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام پیرامون موضوع «اخلاق مدرّسی» سخنرانی می‌کنند، تجلیل از اساتید ممتاز جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از دیگر برنامه‌های این مراسم است.

این مراسم روز پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت ساعت ۱۰:۳۰  تا ۱۲ تالار بیداری اسلامی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.