مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام الله علیها اعلام کرد:

فراخوان جذب عضویت در انجمن علمی فرهنگی ولایت فقیه

photo_2023-01-23_13-50-18(1)

علاقه مندان به عضویت در انجمن علمی فرهنگی ولایت فقیه می توانند از طریق سامانه فرهنگی در این انجمن ثبت نام نمایند.

مدیر کل امور فرهنگی از جذب عضویت در انجمن  علمی فرهنگی "ولایت فقیه" در بهمن ماه 1401 خبر داد.

خانم داودالموسوی گفت: انجمن "ولایت فقیه" طلاب جامعه الزهرا سلام الله علیها با هدف فراهم سازی زمینه ی انس و شناخت بیشتر طلاب با آثار، زندگینامه، اندیشه ها  و تألیفات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و پژوهش در ابعاد مختلف سیره نظری و عملی ایشان؛ ایجاد بستر مناسب جهت تبیین زمینه های شکل گیری انقلاب اسلامی و جریان شناسی سیاسی-تاریخی؛ زمینه سازی نقش آفرینی طلاب در راستای تبیین و تقویت جایگاه ولایت فقیه؛ و توسعه ی زمینه های مشارکت طلاب در ترویج اندیشه های رهبران انقلاب اسلامی آغاز به کار می کند.

وی ادامه داد: این انجمن مأموریت ویژه در زمینه بهره گیری از ابزار های فرهنگی و هنری برای تبیین اهداف، آرمانها و دستاوردهای انقلاب اسلامی، تبیین اندیشه های مقام معظم رهبری(ره) در موضوع تحول در علوم انسانی، توانمندسازی طلاب در پاسخگویی به شبهات در خصوص ولایت فقیه و نیز تولید و نشر محتوا در این موضوع را داشته که بدیهی است اهداف و مأموریت های ذکر شده با حضور و همفکری اعضای انجمن در جلسات حضوری، تکمیل و ارتقاء خواهد یافت.

داود الموسوی با اشاره به وظایف اختصاصی انجمن علمی فرهنگی گفت: برگزاری جلسات منظم هم اندیشی و نشست های عمومی و تخصصی با موضوع ولایت فقیه، برگزاری دوره های تخصصی علمی فرهنگی با موضوع ولایت فقیه؛ برپایی نمایشگاه های عمومی و تخصصی، برگزاری جشنواره ها ، همایش ها و مسابقات داخلی حول محور ولایت فقیه، برگزاری اردوهای درون و برون استانی با محوریت تبیین نقش و جایگاه ولایت فقیه و تولید و انتشار نشریات و مجلات تخصصی علمی فرهنگی، از جمله وظایف اختصاصی این انجمن می باشد.

مدیر کل امور فرهنگی در پایان گفت: علاقه مندان به ثبت نام و فعالیت در انجمن "ولایت فقیه" با مطالعه موارد فوق الذکر در خصوص اهداف، مأموریت ها و وظایف این انجمن می توانند با مراجعه به سامانه فرهنگی  به نشانی https://cul.jz.ac.ir/Account/Login جهت عضویت در این انجمن اقدام نمایند.

وی خاطر نشان کرد: به حول و قوه الهی فعالیت این انجمن با محوریت موارد فوق از بهمن  ماه 1401 و پس از برگزاری انتخابات و تشکیل شورای مرکزی آغاز خواهد شد لذا به علاقه مندان توصیه می شود جهت عضویت در این انجمن، تسریع نمایند.

اساسنامه تیپ انجمن های علمی فرهنگی