مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام الله علیها

اولین گردهمایی اعضای شورای مرکزی کانون های استانی جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار شد

۲۰۲۲۰۳۰۳_۱۵۱۲۱۷

اولین گردهمایی اعضای شورای مرکزی کانون های استانی جامعه الزهرا سلام الله علیها با حضور اعضای اصلی کانون استان های خراسان رضوی، خراسان شمالی و جنوبی، البرز، مازندران، اصفهان و کرمان برگزار شد.

مدیر اداره کل امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام به تشریح  گزارش اولین گردهمایی حضوری اعضای شورای مرکزی کانون های استانی جامعه الزهرا سلام الله علیها ، پرداخت.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده ربابه داودالموسوی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد:

اولین گردهمایی حضوری رئیس و  اعضای اصلی کانون های استانی جامعه الزهرا سلام الله علیها از تاریخ چهارشنبه 11 تا جمعه 13 اسفند ماه در مجموعه جامعه الزهرا سلام الله علیها، برگزار شد.

مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام گفت: این گردهمایی، اولین گردهمایی حضوری رئیس و اعضای اصلی شورای مرکزی کانون های استانی بود که با هدف، آشنایی با ساختار سازمانی مجموعه، معرفی و َآشنایی با توانمندی ها و ظرفیت های بخش های مختلف جامعه الزهرا سلام الله علیها ، برگزاری دوره های دانش افزایی با موضوعات مختلف، تعامل و هم افزایی بین اعضای کانون های استانی، تعریف و تبیین فعالیت های یک ساله کانون ها  به عنوان خروجی و گزارش کار و نیز ایجاد تعامل و هم افزایی بین کانون های استانی ، برگزار شد.

داودالموسوی ادامه داد: اولین گردهمایی اعضای اصلی شورای مرکزی کانون های استانی، از روز چهارشنبه 11 اسفندماه ، با حضور رئیس و اعضای شورای مرکزی کانون استان های خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی، البرز، اصفهان، کرمان و مازندران در مجموعه جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار شد.

برپایی دیدار صمیمی با مدیریت محترم مجموعه سرکار خانم برقعی، معاون تبلیغ و امور فرهنگی جناب آقای برزو، معاون پژوهش سرکار خانم حقانی، معاون آموزشی بخش غیرحضوری و آموزش مجازی سرکار خانم خانم خداشناس و نیز برگزاری نشست اخلاقی با حضور حاجیه خانم مجتهده گلگیری، عناوین دیدار های اعضای کانون استانی در این گردهمایی است.

همچنین برگزاری  کارگاه آموزشی "تشکیلات و مدیریت فرهنگی" ، "برنامه ریزی و مدیریت زمان" ، نشست های فرهنگی  با موضوع "معنویت در زندگی" و "جهاد تبیین " عناوین دوره های دانش افزایی ویژه اعضای کانون های استانی  بود که در این گردهمایی سه روزه به صورت فشرده ، برگزار گردید.

داودالموسوی افزود: در این گردهمایی علاوه بر معرفی و تبیین برنامه های ادارات زیر نظر معاونت تبلیغ و امور فرهنگی، مسئولین ادارات مختلف از جمله اداره تبلیغ نوین و فضای مجازی، اداره پاسخ به سوالات، اداره خانواده ، اداره امور مبلغان و اداره کل امور فرهنگی به تشریح جزئیات فعالیت های ادارات تحت نظر خود، شرح وظایف و حدود اختیارات ادارات ، پرداختند .

وی گفت: اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و فوق برنامه از جمله ، تشرّف به حرم حضرت معصومه سلام الله علیها و مسجد مقدس جمکران، برپایی مجموعه نمایشگاهی با عنوان "زن باید ریحانه باشد"، برگزاری مسابقه کتابخوانی با محور های "سواد رسانه"، "تشکیلات اسلامی"، "عفاف و حجاب" و نیز برگزاری برنامه های فرهنگی ویژه کودکان همراه، در حاشیه این گردهمایی سه روزه صورت گرفت.

در خاتمه ، حجت الاسلام برزو از حضور مسئولین کانون های استانی در این گردهمایی تشکر و تقدیر نمود و برای ایشان آرزوی توفیق و عمل به رسالت طلبگی را از خداوند متعال مسئلت نمود.

6 9 11 10 17 18 ۲۰۲۲۰۳۰۳_۱۵۱۲۱۷ 12 8