مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام الله علیها اعلام کرد:

برگزاری مسابقات فرهنگی با محوریت «خطبه فدکیه» به مناسبت ایام شهادت حضرت زهرا(س)

photo_2022-01-03_11-33-45

مسابقه خطبه‌خوانی «ذوالفقار فاطمه سلام‌الله‌علیها» ویژه بانوان طلبه غیرحضوری و مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در دو مرحله از کتاب «شرح خطبه فدکیه» نوشته علامه مصباح رضوان‌الله‌تعالی‌علیه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده ربابه داودالموسوی در گفتگو با واحد خبر با اشاره به برگزاری مسابقات متنوع فرهنگی به مناسبت ایام شهادت جانسوز حضرت فاطمه الزهرا سلام‌الله‌علیها، عنوان کرد: خطبه فدکیه میراث گرانبهای شیعه از حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها است.

مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: خطبه‌های نورانی حضرت زهرا علیهاالسلام به ویژه خطبه فدکیه نشانه آشکاری از ژرفای مقام علم، تقوا، فداکاری، شجاعت، سخنوری این بانوی دو عالم است.

داودالموسوی تصریح کرد: خطبه فدکیه در راستای دادخواهی عدم حمایت عموم جامعه از ولیّ و امام عصر آن زمان، مولی الموحدین حضرت علی بن ابیطالب سلام‌الله‌علیه زیر ضربات تازیانه‌های حتک حرمت و ملامت ایراد شد.

وی با تأکید بر این نکته که کار برای حضرت زهرا علیهاالسلام بی‌پاسخ نمی ماند، گفت: مسابقات متعدد فرهنگی با هدف اهمیت و تأثیر دینی و سیاسی خطبه حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها و تبیین دیدگاه‌های بزرگان و علما در شرح خطبه غرّای حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها برنامه‌ریزی شده است.

مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: اولین مسابقه خطبه‌خوانی با عنوان «ذوالفقار فاطمه سلام‌الله‌علیها» در دو مرحله از کتاب «شرح خطبه فدکیه» نوشته علامه مصباح رضوان‌الله‌تعالی‌علیه، ویژه بانوان طلبه غیرحضوری و مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تدارک دیده شده است.

داودالموسوی اضافه کرد: آزمون این مسابقه روزهای ۲۸ تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ به صورت برخط از درگاه سامانه دانش پژوهان، بخش آزمون برگزار می‌شود.

وی در ادامه گفت: دومین مسابقه فرهنگی در این ایام ویژه فرزندان دختر طلاب غیرحضوری و مجازی و دانش‌آموزان مجتمع هدی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها است.

مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بیان داشت: در مقطع ابتدایی، مسابقه نقاشی با موضوع شهادت و میلاد حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها؛ در مقطع دوره متوسطه اول و دوم نیز رونویسی ترجمه فارسی خطبه حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می شود.

داودالموسوی تصریح کرد: ارسال آثار علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقات ۲ تا ۴ بهمن ماه ۱۴۰۰ از طریق شناسه @farhangi_۲۴۲۶ در پیام‌رسان ایتا صورت می‌گیرد.

وی عنوان کرد: سومین مسابقه فرهنگی با عنوان «یاس در غربت» ویژه عموم بانوان در راستای آشنایی بیشتر با محتوای خطبه فدکیه برنامه‌ریزی شده است.

مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اظهار داشت: علاقه مندان به شرکت در این مسابقه با عضویت در کانال معاونت فرهنگی تبلیغی در پیام‌رسان ایتا به آدرس https://eitaa.com/jz_mft و پاسخگویی به ۱۰ سوال از متن خطبه حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها و ارسال پاسخ به شناسه @farhangi_۲۴۲۶ تا تاریخ ۲۰ دی ۱۴۰۰ می‌توانند از جوایز ارزنده بهره‌مند شوند.