مدیر کل امور فرهنگی جامعة الزهرا (علیهاالسلام) اعلام کرد:

آزمون اولین مرحله طرح «صلای مودت» برگزار می‌شود

photo_2020-06-15_09-08-43

خانم داودالموسوی با اشاره به اتمام مرحله اول طرح «صلای مودت» با محوریت مباحث خانواده، زمان آزمون این مرحله را ۲۸ تا ۳۰ خرداد اعلام کرد و گفت: این آزمون به صورت مجازی و آنلاین در سامانه دانش پژوهان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم داودالموسوی روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، به اتمام مرحله اول طرح «صلای مودت» با موضوع «تشکیل خانواده» اشاره و عنوان کرد: این طرح به صورت مجازی با محوریت تشکیل خانواده در کانال معاونت فرهنگی تبلیغی در پیام‌رسان سروش و ایتا برگزار شد.

مدیر کل امور فرهنگی جامعة الزهرا (علیهاالسلام) با اشار به اهمیت این طرح، گفت: با توجه به اهمیت مباحث خانواده در دین اسلام و جامعه بشری، این طرح به مباحثی چون تشکیل خانواده، تأمین نیازهای معنوی و عاطفی انسان و در ضمنِ آن کسب آرامش روح و روان فرد پرداخت.

داودالموسوی بیان داشت: در طرح صلای مودت با استفاده از آیات، روایات و سخنان بزرگان، مطالب در سه محور «تشکیل خانواده»، «تحکیم خانواده» و «آسیب‌ها و عوامل فروپاشی خانواده» ارائه می‌شود و در حال حاضر محور اول این طرح به پایان رسیده است.

وی خاطر نشان کرد: مسابقه‌ای از مطالب ارائه شده در مرحله اول در تاریخ ۲۸ تا ۳۰ خرداد، به صورت آنلاین از طریق سامانه دانش پژوهان، آیکون آزمون برگزار می‌شود.

مدیر کل امور فرهنگی جامعة الزهرا (علیهاالسلام) یادآور شد:  مطالب و محتوای اولین مرحله طرح «صلای مودت» در کانال‌های معاونت فرهنگی تبلیغی در پیام‌رسان سروش به نشانی  https://sapp.ir/jz_m.f.t و در پیام‌رسان ایتا به نشانی https://eitaa.com/jz_mft به مرور بارگذاری شد و جهت سهولت دسترسی همه مطالب مرحله اول، جزوه‌ای تهیه شد که در اختیار خواهران طلبه قرار داده می‌شود.

داودالموسوی در پایان توصیه کرد: بانوان طلبه ضمن مطالعه مجدد مباحث این طرح با به‌کارگیری صحیح این کارکردها در خانواده، در راستای تعالی و سعادت جامعه، گام مهمی بردارند.

محتوای اولین مرحله طرح صلای مودت با محوریت مباحث خانواده