احکام مصوّر نماز و روزه مسافر

جزوه احکام مصوّر نماز و روزه مسافر

A_namaz_Mosafer2

مدیر اداره پاسخ به سؤالات دینی از تدوین و آماده‌سازی «احکام مصوّر نماز و روزه مسافر» خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم حائری شیرازی روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: «احکام مصوّر نماز و روزه مسافر» از سوی اداره پاسخ به سؤالات جامعة الزهراء(علیهاالسلام) تدوین و آماده ارائه به متقاضیان است.

مدیر اداره پاسخ به سؤالات دینی افزود: این مجموعه شامل پاسخ به پرسش‌های ذیل، به صورت مصوّر است:

- کسی که شغلش سفر است (بعد از تحقیق کثیر السفر)

- کسی که شغلش در سفر است، اعم از دانشجو، کارمند و ...

- وظیفه دانشجو در سفرهای تحصیلی

- معنی و مفهوم سفر اول در کثیر السفر

حائری شیرازی افزود: این مجموعه، حاصل تلاش محققان و اساتید مجرب در بخش تحقیقات و استفتائات اداره پاسخ به سؤالات جامعة الزهراء(علیهاالسلام) است و طرّاحی آن توسط همکاران بخش سایت انجام شده است.

حائری در پایان گفت: این جزوه در حال حاضر از سوی اداره پاسخ به سؤالات دینی به متقاضیان در قالب جزوه و روزنامه قابل ارائه است، همچنین کاربران می‌توانند نسخه پی‌‎دی‌اف جزوات را می‌توانند با مراجعه به محصولات فرهنگی سایت پاسخ به سؤالات، دریافت کنند.

لینک دانلود