برگزاری نشست بصیرت افزایی «وحدت حوزه و دانشگاه (چرایی و چگونگی)» در نوبت عصر

نشست های بصیرت افزایی

نشست بصیرت افزایی «وحدت حوزه و دانشگاه (چرایی و چگونگی)» با سخنرانی استاد اسماعیلی در نوبت عصر برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست بصیرت افزایی «وحدت حوزه و دانشگاه (چرایی و چگونگی)» از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام ویژه طلاب مدرسه علمیه فائزات برگزار می‌شود.

در این نشست، خانم مریم اسماعیلی استاد جامعه الزهرا علیهاالسلام به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز چهارشنبه ۲۷ آذر ساعت ۱۶ تا ۱۷ در سالن جلسات طبقه سوم ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.

گفتنی است؛ سلسله‌نشست‌های بصیرت افزایی هر هفته روزهای چهارشنبه ویژه اساتید و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در دو نوبت صبح و عصر برگزار می‌شود و اساتید حوزه و دانشگاه به تبیین موضوعات روز در این نشست‌ها می‌پردازند.