در راستای ترویج فرهنگ ازدواج آسان؛

مراسم عقد طلبه جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار می شود

ازدواج

مراسم عقد طلبه مدرسه صالحات ،همزمان با میلاد باسعادت حضرت امام حسن عسکری علیه‌السلام در جوار مزار شهدای گمنام به همت اداره کل امور فرهنگی در راستای ترویج سبک زندگی اسلامی و ازدواج آسان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم جشن عقد یکی از طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام همزمان با میلاد امام حسن عسکری علیه السلام، در جوار مزار سه شهید گمنام این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

این برنامه به همت اداره کل امور فرهنگی در راستای ترویج سبک زندگی اسلامی و ازدواج آسان همراه با مولودی‌خوانی مورخ پنجشنبه 14 آذر ماه ساعت 9 الی 11 برگزار می‌شود.

امید است این مراسم با استناد به بیانات مقام معظم رهبری مدظله العالی در خطبه عقد 10 اردیبهشت 1375 « خوشبختی عبارت است از آرامش، احساس سعادت و احساس امنیت. جشن و اسراف و زیاده‌روی، كسی را خوشبخت نمی‌كند. مهریه و جهیزیه هم كسی را خوشبخت نمی‌كند. پای‌بندی به روشِ شرع است كه انسان را خوشبخت می‌كند. » الگویی برای تمام دختران و پسران واقع شود.

در پایان از اساتید و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام جهت حضور در این مراسم دعوت به عمل می‌آید.

جشن عقد2